CONEIX I TASTA ELS NOSTRES

PRODUCTES
DE QUALITAT

LES NOSTRES HAMBURGUESES

LES NOSTRES HAMBURGUESES

A dia d’avui, a Can Fanera pots trobar més de vint varietats d’hamburguesa, i seguim innovant per tal que tothom trobi la seva. De poma i mel, de pollastre amb pastanaga, de vedella amb formatge, la tradicional de porc o fins i tot varietats vegetarianes. Totes les nostres hamburgueses es fan “a mà” i d’una en una, per aconseguir la textura perfecta. A més a més, les hamburgueses les fem al moment perquè te les emportis fresques a casa. Sabem que no és el més productiu però no volem perdre l’essència d’un producte de gran qualitat.

Les hamburgueses que t’oferim doncs, sempre seran acabades de fer. Prova-les i comprovaràs que bo que és l’autèntic sabor de la carn!
EMBOTITS DE PEROL

EMBOTITS DE PEROL

Tot i que la innovació està molt present al nostre dia a dia, no volem perdre l’essència que ens caracteritza, per això cada dimarts continuem fent “la caldera”, seguint el mètode tradicional i les receptes d’abans, les de l’avi. Podeu trobar botifarra de perol, peltruc blanc, catalana… i l’especialitat de la casa: la botifarra negra.

A més a més la nostra botifarra de perol, l’any 2017, ha quedat finalista del Concurs que organitza el Gremi de Carnissers de la província de Girona. No et quedis sense tastar-la!
LA NOSTRA VEDELLA

LA NOSTRA VEDELLA

Són molts els tipus de vedella que hi ha al mercat i no tota té la mateixa qualitat. La nostra vedella és femella i té aproximadament entre 8 i 10 mesos.

 Sempre escollim femella perquè la carn és molt més tendra que la del mascle. A més a més, tota la nostra vedella és criada a Girona i s’alimenta a base de blat de moro, ordi, soja, favó, pèsols, alfals, garrofa, vitamines, minerals, greix vegetal i, durant els primers mesos de vida, de llet maternitzada. Les nostres vedelles creixen de manera natural i en estables. En cap cas s’inclouen substàncies artificials per accelerar-ne el creixement. 

La vedella ens arriba sencera, la qual cosa ens permet oferir-vos totes les varietats i parts de l’animal: varietat de bistecs, entrecot, entrama, llata, etc.