Can Fanera, la Cellera de Ter

TRADICIÓ FAMILIAR DES DE 1928

Els quasi 90 anys d’experiència ens han permès créixer, aprendre i millorar. Seguim essent una botiga tradicional i oferim als nostres clients un tracte familiar i de proximitat. Per a nosaltres, tu ets el més important. Per això, actualment t’ho posem encara més fàcil. No podem fer que els dies tinguin més de 24 hores, però podem fer-te guanyar temps!

TRADICIÓ


Can Fanera neix l’any 1928 quan Miquel Coll i Anneta Arnau, amb els seus nou fills, decideixen obrir una carnisseria i un bar “El cafè”, al centre del poble. Com que vivien al costat de la font de la Fanera, eren “els de Can Fanera”, i d’aquí el nom de la botiga. El seu fill Josep, en Pitu, va anar a Girona a aprendre l’ofici de carnisser, i amb 14 anys ja ajudava als seus pares. Primer va ser en Pitu i després el seu fill, en Miquel, que es va fer càrrec de la carnisseria. L’any 1986 ell i l’Anna Pla, van ampliar el negoci afegint-hi supermercat. Actualment, la quarta generació ja està començant a agafar el relleu.

NOSALTRES


Actualment Can Fanera es troba situat al mateix lloc de sempre, a la Plaça de la Vila. Però hem crescut en experiència, en treballadors i en metres quadrats. Ja som més de quinze persones al teu servei. Una petita gran família que cada dia selecciona els millors productes i prepara, per a tu i els teus, una gran varietat d’elaborats. La innovació està present al nostre dia a dia i, sempre pensant en el client, ara apostem per vendre per internet i distribuir a domicili. Volem que no tinguis excusa per menjar productes de qualitat, variat i a un preu ajustat.

LA CARNISSERIAPer nosaltres, la carnisseria és molt més que carn. T’oferim més de tres-cents productes de primera qualitat: embotits, elaborats, plats cuinats i carn de proximitat. 

EL SUPERMERCATSabem que, avui en dia, el temps és or. Per això, a Can Fanera també tenim supermercat. A casa nostra, podràs matar molts pardals d’un tret: tot el que necessites, a un mateix establiment.