CARN DE PRIMERA QUALITAT

L'obrador

NATURAL, perquè utilitzem productes de la natura, i la gran majoria dels nostres productes no porten conservants artificials (cal fer esment que els embotits curats porten conservants per seguretat alimentària). Utilitzant productes naturals, aconseguim conservar els sabors originals dels aliments, i alhora posar el nostre granet de sorra en l’alimentació saludable, perquè ens importa la teva salut. Pot semblar senzill i lògic no utilitzar conservants artificials, però no és gens fàcil aconseguir-ho. La majoria de carnissers n’utilitzen. I per què n’utilitzen si no és bo per a la salut? Doncs perquè El fet que el producte sigui 100% natural implica que el producte conserva una bona aparença durant pocs dies.

Per aquest motiu, pràcticament tots els nostres productes són elaborats el mateix dia que els compres, és a dir, són FRESCOS. Fins i tot alguns productes són preparats al moment, mentre que si utilitzéssim conservants podríem preparar les botifarres dilluns i vendre-les dissabte.

Tal com hem dit, hi ha un tercer adjectiu que ens caracteritza: QUALITAT. Utilitzem matèries primeres de proximitat i les seleccionem per tal d’oferir-vos el millor producte. Tasta els nostres elaborats (hamburgueses, arrebossats, adobats, farcits, botifarres, etc.) i notaràs la diferència.