Política de privacitat

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Can Fanera informa als usuaris de la seva web que les dades personals recollides per l’empresa mitjançant els formularis que hi ha a les seves pàgines, seran introduïdes en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Can Fanera, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Vostè té reconeguts els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar gratuïtament. La forma més ràpida i senzilla d'exercici d'aquests drets és accedint al seu compte d'usuari i directament modificar les seves dades o esborrar el seu compte d'usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d'una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquests fins en lloc de ser esborrada. Així mateix, vostè pot dirigir-se, per exercir els seus drets, a info@canfanera.cat. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades.

Vostè pot oposar-se a l'ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercat o desenvolupament d'enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu). Per a això, vostè haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça info@canfanera.cat. Si vostè ha rebut publicitat per correu electrònic, també es pot oposar des d'aquest correu electrònic, punxant a l'enllaç inclòs en el mateix i seguint les instruccions que li siguin facilitades. Una altra forma senzilla de paralitzar la recepció de la informació publicitària és accedint al seu compte d'usuari i seleccionar les opcions corresponents. Si us plau, tingui en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas superarà les 48 hores perquè la seva oposició o revocació siguin efectives, per la qual cosa durant aquest espai de temps vostè podrà seguir rebent missatges.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si o com a cessionària, Can Fanera. Seran, per tant, obres protegides com propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, essent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest àmbit, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya. Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts de la seva pàgina web sense el consentiment exprés de Can Fanera.