Com funciona ?

No he comprat mai per internet i em sembla tot molt difícil...
Tranquil!
Fer la comanda per internet és facilíssim! Quan ho hagis provat i vegis com de fàcil i pràctic és, repetiràs segur! Per fer la comanda has de seleccionar els productes que vols comprar i triar les unitats que desitges (utilitzant el símbol + i -). Clicant a “AFEGIR” incorporaràs els articles a la teva cistella.

A cada producte s’hi especifiquen les unitats de compra. La majoria de productes es venen a unitats, però alguns es venen a grams. Un cop seleccionats tots els productes de la comanda, has de fer clic a “CISTELLA” -que trobaràs a la part superior dreta- i seleccionar “FINALITZAR COMANDA”. A continuació, t’apareix la llista de tots els productes que vols comprar. És el moment de revisar que tot és correcte i que no t’has deixat res. També és aquí on pots utilitzar el camp “Com ho vols?” per especificar si ho vols envasat al buit, prim, gruixut… Així t’ho podrem preparar al teu gust, com si vinguessis a la botiga.

Un cop revisada la compra, a la part inferior, has d’indicar si ho vols venir a recollir a la botiga o si prefereixes que t’ho portem a casa (entrega a domicili).
Si estàs registrat ja podràs finalitzar la compra. Si no estàs registrat, hauràs d’introduir les dades de contacte o d’entrega abans de finalitzar. I ja hauràs fet la teva primera comanda!
Comprar productes de la teva carnisseria, mai havia sigut tan fàcil i ràpid!


Recepció de la comanda

Pots triar si vols venir-ho a recollir a la botiga o si prefereixes que t’ho portem a casa.

Recollir a la botiga:
Si fas la comanda per internet pots venir-la a recollir a la botiga sense haver de fer la cua de la carnisseria. Dins de la botiga t’has de dirigir a la carnisseria i buscar el polsador indicat com a “comanda online”. D’aquesta manera t’atendran sense fer cua. Cal remarcar que només es donarà la comanda i no es podrà afegir cap més producte. Si es vol afegir algun producte, s’haurà de fer la cua de la carnisseria.

L’horari de recollida és el mateix horari d’obertura de la botiga, amb les següents condicions:
- Si es fa la comanda online abans de les 13:00h, es pot venir a recollir l'endemà a primera hora.
- Si es fa la comanda online abans de les 19:00h del vespre, es pot venir a recollir l'endemà a la tarda.

Entrega a domicili:
També oferim el servei d’entrega a domicili els dimarts i els dijous a la tarda. Aquest servei té un horari i un cost afegit en funció de la zona de repartiment. Hi ha 3 zones d’entrega:

Zona 1 (3€): La Cellera de Ter, Anglès, Amer, Sant Julià de Llor i Bonmatí
Zona 2 (5€): Santa Coloma de Farners
Zona 3 (5€): Bescanó nucli urbà

Durant el procés de compra, un cop es selecciona la zona, ja apareix l’horari de repartiment pertinent i només cal escollir quina franja es prefereix (són franges d’una hora).

L’horari de repartiment és el següent:
Zona 1: Dimarts de 17:30 a 20:30h i dijous de 14:30 a 17:30h
Zona 2: Dijous de 17:30 a 19:30h
Zona 3: Dijous de 18:30 a 20:30h


Preus i pagament:
El preu de la comanda per internet és aproximat, ja que depèn del pes real de producte. Tot i així, els preus per quilo són exactes i són els mateixos que oferim a la botiga. Per tant, si compres un tall de llom, el preu que acabaràs pagant pot variar una mica del preu que t’indiquem a la pantalla, ja que dependrà del pes del tall.
- Si vens a recollir la comanda a la botiga, passaràs per caixa i podràs pagar de la manera que et sigui més còmode (targeta o efectiu).
- Si t’entreguem la comanda a domicili, el pagament es farà en el moment de l’entrega, mai et cobrarem directament de la pàgina web. En aquest cas, el mètode de pagament serà amb targeta de crèdit/dèbit. No es podrà fer el pagament en efectiu.

Tot els preus de la web inclouen l’IVA.